Obsah fóra Katalog dětských táborů
Katalog dětských táborů
Letní tábory 2008, katalog rekreací pro děti

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 
Přidal jsem tábor a ještě se nezobrazil

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Katalog dětských táborů -> FAQ - Často kladené otázky
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
standabruha

PříspěvekZaslal: 9.1. 2009, 19:27    Předmět: Přidal jsem tábor a ještě se nezobrazil Citovat

Dobrý den, je to už asi 3 nebo 4 dny co jsem sem přidal tábor LDT Nakolice a ještě se nezobrazil, co mám dělat??
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
HANiS
administrátor serveru

PříspěvekZaslal: 10.1. 2009, 15:38    Předmět: Omluva Citovat

Dobrý den, omlouvám se Vám i všem ostatním zadavatelům inzerátů, kteří měli v uplynulých dnech stejný problém. Oba dva provozovatelé tohoto serveru jsme v minulém týdnu byli odříznuti od internetu a nebyli jsme tudíž schopni povolovat nové tábory. Od této chvíle by již vše mělo opět fungovat v klasickém režimu, kdy budeme nové tábory povolovat během jednoho až dvou pracovních dnů.

Váš tábor již byl povolen a naleznete jej na http://www.detske-tabory.info/?akce=detail_tabora&tabor=947
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Katalog dětských táborů -> FAQ - Často kladené otázky Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1

Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.